Zoeken
Buitenkant Hoftoren Den Haag

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer met hart voor gebouwen

 VolkerWessels Vastgoedbeheer heeft hart voor gebouwen. Wij zorgen voor gebouwen. Met comfort voor eigenaar, huurder en gebruiker. Dit zijn onze drie primaire doelgroepen. Voor hen leveren wij integrale dienstverlening; bouwkundig, installatietechnisch en facilitair. 

 • Vastgoedbeheer voor eigenaren

  Vastgoedbeheer voor eigenaren van gebouwen. Met aandacht voor verhuurbaarheid, rendement en waarde. Zijn dat uw voornaamste aandachtsgebieden rondom uw vastgoed? VolkerWessels Vastgoedbeheer is u graag van dienst om u te ondersteunen.

  Lees meer
  Amare_Den_Haag_Buitenkant
 • Vastgoedbeheer voor huurders

  Vastgoedbeheer voor huurders van gebouwen. Met één aanspreekpunt, een adequate onderhoudsaanpak en lage exploitatiekosten. VolkerWessels Vastgoedbeheer neemt u alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor functionaliteit en comfort.

  Lees meer
  Binnenkant Amare Den Haag
 • Vastgoedbeheer voor gebruikers

  Vastgoedbeheer voor gebruikers van gebouwen betekent een prettig binnenklimaat in zomer en winter, een gezond binnenklimaat en adequate storingsafhandeling. Dit zijn de voornaamste wensen van gebruikers in gebouwen. VolkerWessels Vastgoedbeheer streeft een hoge 'gebruikerstevredenheid' na.

  Lees meer
  Roltrappen in Amare