Zoeken

Dit mag jij verwachten van VolkerWessels Vastgoedbeheer

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat VolkerWessels Vastgoedbeheer voor. Wij leveren integrale dienstverlening op het gebied van beheer en onderhoud; bouwkundig, installatietechnisch en facilitair. Jij mag het volgende verwachten als je bij ons werkt.

Limburgs Mooiste.jpg

Prettige werksfeer

Er heerst een informele, collegiale en prettige werksfeer bij VolkerWessels Vastgoedbeheer. We vinden het belangrijk dat onze werknemers met plezier bij ons werken. Alle deuren staan altijd voor iedereen open.

 

We doen mee aan fietsevenement Limburgs Mooiste en we organiseren jaarlijks een voetbaltoernooi. Ook vindt er eens in de twee jaar een groot personeelsfeest plaats waar grote artiesten bij aanwezig zijn. Een vrijdagmiddagborrel op z'n tijd hoort er ook bij, net als een dagelijks potje tafelvoetbal. 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Je bent bij ons verzekerd van een eerlijk salaris en goede pensioenregelingen. Je het 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek). Niet verkeerd toch?

 

Je salaris wordt in goed overleg vastgesteld en is altijd marktconform. Er is ruimte voor een gesprek over het salaris. We houden ook rekening met je competenties en ervaringen bij de salarisbepaling. Op deze manier verdien je bij VolkerWessels Vastgoedbeheer altijd een eerlijk salaris.

Goed materiaal voor goede professionals

Elke professional heeft goed materiaal nodig om zijn of haar werk uit te voeren. Of dit nou gereedschap is, een laptop, of een telefoon van de zaak; bij VolkerWessels Vastgoedbeheer ben je ervan verzekerd dat jij bent uitgerust met goed materiaal. Zo kan jij je werk optimaal uitvoeren.

VWAcademy.jpg

Kansen om je te ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling neemt een belangrijke plaats in bij VolkerWessels Vastgoedbeheer. We juichen het toe dat elke werknemer investeert in persoonlijke ontwikkeling en we investeren zelf in de ontwikkeling van onze werknemers. Zo hebben wij onder andere onze eigen online Academy. 

 

We zijn een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat we onderdeel zijn van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en integriteit centraal staan. Er zijn genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen dit toonaangevend bouwconcern. Via VolkerWessels worden cursussen en leertrajecten aangeboden voor alle werknemers van VolkerWessels ondernemingen.

Aansprekende en uitdagende projecten

Werken bij VolkerWessels Vastgoedbeheer betekent bijdragen aan aansprekende en uitdagende projecten. Wanneer je door Nederland loopt, rijdt of fietst kom je ongetwijfeld een mooi gebouw tegen waar wij actief zijn (geweest). Hier vind je een overzicht van onze referenties.   

Bedrijfskortingen

Medewerkers van VolkerWessels Vastgoedbeheer kunnen gebruik maken van verschillende bedrijfskortingen. Denk hierbij aan onder andere collectieve verzekeringen, korting met bedrijfsfitnessregeling van VolkerWessels en korting op brandstof bij BP.