Zoeken

VolkerWessels Vastgoedbeheer organiseert het facility management voor SEGRO in Nederland

SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, is een nieuwe samenwerking aangegaan met VolkerWessels Vastgoedbeheer. Per heden organiseert VolkerWessels Vastgoedbeheer het facility management voor de gehele portefeuille van SEGRO in Nederland.

SEGRO - VWVB.jpg

VolkerWessels Vastgoedbeheer is inmiddels verantwoordelijk voor een breed scala aan diensten waarmee zij SEGRO’s huurders ondersteunen. Daarnaast denkt het bedrijf ook mee op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Zo monitoren we bijvoorbeeld de energiestromen binnen een gebouw met het doel waar mogelijk een efficiënter plan te ontwerpen per gebruiker en gebruikers inzicht te geven in hun eigen energieverbruik. En in het kader van werknemerswelzijn ligt er een focus op het verder verbeteren van een uitstekend werkklimaat. Met het gebruik van data wordt een gericht onderhoudsplan opgezet dat resulteert in nog duurzamer beheer en gebruik van de gebouwen.

 

Met de inzet van de brede services van VolkerWessels Vastgoedbeheer optimaliseert SEGRO haar dienstverlening richting huurders en wordt er ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid en innovatie.

SEGRO - VWVB.jpg

Jacques Ros en Jeroen Boslooper, Directie VolkerWessels Vastgoedbeheer:

“Wij zijn blij ons partnerschap met SEGRO Nederland te kunnen bezegelen. SEGRO is een vooruitstrevende en internationale organisatie met mooie ambities en oog voor de toekomst. De kern van hun strategie komt overeen met die van ons, wat ervoor zorgt dat we niet alleen ondersteunen, maar ook kunnen vernieuwen. Wij kijken ernaar uit deze samenwerking verder invulling te gaan geven.”

 

Eelco Ouwerkerk, Head of SEGRO Netherlands:

“De nieuwe samenwerking met VolkerWessels Vastgoedbeheer is een belangrijke bijdrage aan onze verdere professionalisering en innovatie. De manier waarop zij facility management vormgeven sluit heel goed aan bij onze wens om verder te kijken dan alleen de ondersteuning op de dagelijkse werkzaamheden. Wij gaan graag samen met hen de uitdaging aan het facility management naar een nog hoger level te brengen en met nieuwe inzichten onze duurzame en innovatieve aanpak verder te concretiseren.”