Zoeken
Buitenkant Rechtsgebouw Utrecht

Onderhoud vier rijksgebouwen Utrecht naar VolkerWessels Vastgoedbeheer

VolkerWessels Vastgoedbeheer (handelsnaam van Homij) heeft onlangs een mooie onderhoudsopdracht van het Rijksvastgoedbedrijf gescoord . De opdracht omvat het meerjarige onderhoud van elektrotechnische en klimaattechnische installaties (E&K) in rijksgebouwen verspreid over de provincie Utrecht.

Tot de vier gebouwen die onderdeel zijn van de opdracht behoort ook locatie Vrouwe Justitiaplein 1. In gebruik door instanties van Justitie & Veiligheid en de Rechtbank Utrecht. De uitvoering van het onderhoud zal plaatsvinden met minimale verstoring van de continuïteit van de gebruikersprocessen in de betreffende rijksgebouwen. 

Bij de uitvoering van het onderhoud zal voor VolkerWessels Vastgoedbeheer de focus liggen op het waarborgen van de technische en functionele werking van de E&K installaties. Daarbij wordt gewerkt conform de RvbBOEI-richtlijnen. Deze opdracht sluit goed aan bij de toewijding van VolkerWessels Vastgoedbeheer aan het verbeteren van de levensduur en prestaties van installaties in gebouwen.