Zoeken

Integraal onderhoud voor 40 woningen

In opdracht van Kleurrijk Wonen gaat VolkerWessels Vastgoedbeheer het integrale onderhoud van 40 woningen in het project Zijdevlinder te Culemborg verzorgen. De overeenkomst heeft een looptijd van 20 jaar.

Logo Kleurrijk Wonen
Opening-KW.jpg

Onderdeel van de prestatiegerichte overeenkomst (op basis van NEN 2767) is het preventief en vervangingsonderhoud, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Tevens worden diensten geleverd ten aanzien van terreinonderhoud en schoonmaak.

“Voor Kleurrijk Wonen is het de eerste keer dat vanuit de ontwikkeling ook een verbintenis wordt aangegaan voor het meerjarig onderhoud. Samen met VolkerWessels Vastgoedbeheer gaan we deze proefperiode nauwgezet volgen en toetsen aan elkaars verwachtingen”, vertelt Leo van der Sanden (Manager Vastgoed van Kleurrijk Wonen).

“VolkerWessels Vastgoedbeheer levert een compleet pakket aan diensten. Onze integrale aanpak draagt bij aan een adequate uitvoering van de werkzaamheden. Dat betekent voordelen voor zowel onze opdrachtgever als voor de bewoners”, aldus Rob Davelaar van VolkerWessels Vastgoedbeheer.

De overeenkomst is ondertekend tijdens het feestelijke evenement waarmee de bouw van het nieuwbouwproject Zijdevlinder in Culemborg is afgerond.